Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Trusted Shops 4.45/5.0
  Pabo.be

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Visitez également notre boutique francophone en ligne

  Vrijheid deals

  Voel je vrij. Vier de vrijheid met Pabo! Voel de vrijheid om de liefde en seksualiteit in te vullen op een manier die bij je past en waar je je prettig bij voelt. Hierbij horen natuurlijk de beste sextoys. Daarom viert Pabo de vrijheid met een selectie van de beste sextoys. Tijdelijk extra scherp geprijst.

  Meer sextoys

  Womanizer Liberty

  Voor het echte gevoel van vrijheid kan de Womanizer Liberty natuurlijk niet ontbreken. Womanizer is het eerste merk die een seksspeeltje voor vrouwen wist te ontwerpen waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van trillingen of aanraking, maar van luchtdruk golven! Met de luchtdrukvibrators van Womanizer worden meerdere, geweldige hoogtepunten bereikt, waardoor je niet weet wat je meemaakt! Ontdek onze Womanizer Libery selectie en ervaar het gevoel van ultieme vrijheid.

  Meer Womanizer producten

  Seksuele emancipatie: 12 vrouwelijke vrijheidsstrijders

  Het lijkt zo vanzelfsprekend, die seksuele emancipatie. Maar we vergeten vaak dat er decennialang voor gevochten is. Waar komt onze vrijheid vandaan? Wie waren de voorvechters? En is de strijd gestreden of zijn we er nog lang niet?

  Lees Meer