Je bestelling Gratis verzonden vanaf €55,-
 • Je bestelling Gratis verzonden vanaf €55,-
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Redefine your summer: Tijdelijke deals met kortingen tot 70%. ● Ik profiteer nu! >
  Redefine your summer: Tijdelijke deals met kortingen tot 70%. ● Ik profiteer nu! >
  Pabo.be
  • Je bestelling Gratis verzonden vanaf €55,-
  • Discreet verpakt en bezorgd

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Visitez également notre boutique francophone en ligne

  LELO: Luxueuze intieme producten

  LELO vibrators en andere sextoys zijn ongekend populair en om een duidelijke reden! Het luxueuze hedendaagse ontwerp en het ongelofelijk zachte materiaal geven de vibrator en andere sextoys hun unieke look & feel. Ontdek de meest populaire Lelo items:

  Meer producten van LELO

  Womanizer: Innonatieve contactloze stimulatie

  Het merk Womanizer heeft een ware revolutie tot stand gebracht in de wereld van sextoys. Womanizer is het eerste merk die een sextoy voor vrouwen heeft ontworpen waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van vibratie of contact, maar drukgolven! Met Womanizer luchtvibraties kun je meerdere en geweldige hoogtes bereiken en weet je niet wat je te wachten staat! Ontdek de meest gewilde Womanizer producten!

   

  Meer producten van Womanizer

  De beste high class sextoys voor vrouwen

  In Nederland en België leven we veelal een luxeleven; we hebben veel materiële spullen en geven gemiddeld veel geld uit aan ontspanning. Aangezien het taboe op seksspeeltjes langzaam verdwijnt zien we ook daar een verschuiving: steeds meer mensen kopen sextoys. Dat is immers een van de puurste vormen van ontspanning.

  Ben je op zoek naar de crème de la crème van onze seksspeeltjes voor vrouwen? Lees dan snel verder en ontdek de beste high class sextoys voor vrouwen.

  Lees Meer