LP_Besired Black Label_row2 - VL

Besired Blacklabel lingerie collectie

Of het nu voor jezelf of voor een ander is, de verleiding van lingerie zit ‘m in de details. Om die reden heeft ons designteam de Blacklabel collectie ontworpen: een stoere, verleidelijke lingerielijn met een rebelse en chique twist. De luxe Blacklabel collectie van Besired bestaat uit drie high-end lingerielijnen met een enorme WOW-factor: Superbia, Alexis en Luxuria.
LP_Besired Black Label_row4 - VL

Vanity

De Vanity collectie van Besired Blacklabel is een elegante lijn. Het zijdezachte fluwelige satijn, gecombineerd met het delicate kant is een ode aan de vrouw. En de subtiele toevoeging van de luxe, bronskleurige details doet retro chic aan. Het hangertje met stras juweel zorgt voor de finishing touch.
LP_Besired Black Label_row5 - VL

Delana

De Delana ontwerpen van Besired Blacklabel zijn stoer, chic en hip. Het zachte, wetlook microfiber vormt een mooi contrast met de broderie. En het gebruik van lurex past weer heel mooi bij de grijze pareltjes en pegel op het satijnen strikje. Helemaal volgens de laatste trend: het is lingerie, maar zó fashionable dat je het wilt laten zien.
LP_Besired Black Label_row8 - VL

Meer over Besired

Besired is een lingeriemerk dat bekend staat om haar mooie, stijlvolle, romantische lingerie. De meeste setjes doen, mede dankzij het gebruik van veel luxe materialen, een beetje Frans aan. Alle ontwerpen zijn speels, verleidelijk en soms ook een beetje stoer en eigenzinnig. Besired heeft veel verschillende collecties. Het complete assortiment bestaat uit o.a. broekjes, slips en strings, boxers, bh’s, body’s, korsetten, jarretels en jurkjes. Meer weten? Bekijk de gehele Besired collectie hier online.