Deze site maakt gebruik van cookies
LP_Bye Bra_Row1

Bye Bra, plak bh van top kwaliteit


Onder de strapless bh’s vinden we ook de zelfklevende varianten die we kennen als plak bh’s. Een topper onder deze bh’s is de Bye Bra. Een plak bh met een verbluffend resultaat die je snel en gemakkelijk aanbrengt. Hier alle info.


Bye bra

Waarom de Bye Bra?

De Bye Bra is dé perfecte oplossing onder speciale outfits als je niet wilt dat je bh zichtbaar is. Heb je een leuke party in het vooruitzicht en wil je een sexy strapless jurkje dragen? Of een jurk met een open rug, een haltersluiting of spaghettibandjes dan is de Bye Bra ideaal.

LP_Bye Bra_Row2

Wat zijn Bye Bra plak bh-stickers?


De Bye Bra is een strapless plak beha die snel en efficiënt de borsten van een vrouw lift. Deze plak bh lift de borsten van bovenaf; vandaar het goede resultaat. Het zijn twee aparte stickers die je aanbrengt. Deze ‘bh’ heeft dus geen verbinding in het midden zoals siliconen plak beha’s vaak wel hebben. De speciale 3M tape wordt in ziekenhuizen gebruikt en is veilig en vriendelijk voor de huid.

LP_Bye Bra_Row3

Binnen de maten geldt het ‘one-size-fits-all’ principe. Heb je bijvoorbeeld cup B, dan bestel je de Bye Bra A-C. Deze maat past ook perfect bij jouw borsten. De plak bh is heel dun en je kunt hiermee iedere borst vele centimeters liften en corrigeren. Ook wanneer borsten verschillen in vorm of formaat is deze plak beha een uitkomst vanwege het corrigerende vermogen.

LP_Bye Bra_Row4

Inclusief tepelbedekkers

De Bye bra wordt standaard geleverd met siliconen of zijden tepelbedekkers. Deze bloempleisters beschermen de borsten tegen onverwachts harde tepels en beschermen jou tegen ongemakkelijke situaties!


Voordelen

De Bye Bra is dé ideale oplossing bij shirts, jurkjes en galajurken met een haltersluiting, een open rug en strapless modellen. Zelfs onder een badpak zijn deze plak bh’s ideaal. Ze zijn namelijk waterproof. Deze zelfklevende beha maakt de borsten steviger. De Bye Bra voelt heel natuurlijk aan en zorgt ervoor dat de vorm van de borsten hun natuurlijke verschijning behouden. Eenmaal opgeplakt vergeet je na een paar minuten dat je een Bye Bra draagt.

Hoe werkt het?

Stap-voor-stap opplak instructies

Voordat je aan de slag gaat met het opplakken van de Bye Bra, raden we je aan alle crème en huidverzorgingsproducten van de huid te verwijderen. Samen met zweet zorgen deze producten ervoor dat de stickers minder goed blijven zitten.


Plak tip! Verwijder tip!
Laat de stickers nooit langer dan 12 uur op de huid zitten. .... Verwijder de stickers van onderaf. Dus maak de stickers eerst aan de onderkant los en trek deze vervolgens langzaam van je borst af.

Hier de stappen!

Je kunt natuurlijk ook de instructievideo bekijken.


LP_Bye Bra_Row7

STAP 1
Verwijder folie


Haal eerst de folie aan de onderkant eraf. Zorg ervoor dat je de sticker niet aanraakt (dit vermindert het plakvermogen) en zorg ervoor dat de sticker niet dubbelklapt.

LP_Bye Bra_Row8

STAP 2
Tepelbedekkers en sticker opplakken


Plak de sticker aan de bovenkant van de borst vast (boven de tepel). Het witte gedeelte met de beschermfolie zit nu aan de bovenkant.

LP_Bye Bra_Row9

STAP 3
Verwijder folie


Haal nu ook de folie aan de bovenkant eraf. Ook nu opletten dat je de sticker niet aanraakt (dit vermindert het plakvermogen) en zorg ervoor dat de sticker niet dubbelklapt.

LP_Bye Bra_Row10

STAP 4
Lift de borst


Trek nu de sticker omhoog zodat de borst gelift wordt (je ziet een rimpel ontstaan omdat de borst omhoog getrokken wordt). Plak nu de sticker vast op de gewenste plaats. Zorg er wel voor dat het geheel er natuurlijk uitziet.

LP_Bye Bra_Row11

STAP 5
Herhaal


Herhaal de stappen 1 t/m 4 bij de andere borst en zorg ervoor dat de twee borsten netjes gelijk en naast elkaar ‘uitgelijnd’ zijn.

LP_Bye Bra_Row12

STAP 6
Tepelbedekkers gebruiken


Je kunt ervoor kiezen om de Bye Bra los op te plakken of tepelbedekkers te gebruiken. Kies je ervoor om ook de tepelbedekker op te plakken, verwijder dan eerst de folie voordat je ze opplakt.


Bekijk alle Bye Bras >

Niet gebruiken:

  • Bij een gevoelige of geïrriteerde huid
  • Op littekens (niet op een litteken plakken)


BESTEL HIER JE BYE BRA >