Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 8.9
 • PINK FRIDAY 15% EXTRA korting op alles met de code PINK
  PINK FRIDAY 15% EXTRA korting op alles met de code PINK
  Pabo.be

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

   

  Lieberté: een merk van Pabo

  Lieberté is een merk van Pabo en een samensmelting van onze fundamentele menselijke behoeften - liefde en vrijheid. We hebben elkaar nodig, maar ook de vrijheid om onszelf te zijn en om lief te hebben zoals we willen, en geliefd te worden. Lieberté : Het gaat erom te zijn wie je bent en je seksualiteit te uiten zonder oordeel.

  Love freely.

  Wees vrij om lief te hebben. We verschillen niet zoveel van elkaar; we willen ons allemaal vrij voelen om onze seksualiteit te uiten. Maak kennis met onze 8 nieuwe producten, allemaal met unieke namen en functies, net als jij. Sinds de jaren 1990, geloofde Pabo dat we ons allemaal vrij moeten voelen om onze seksualiteit te verkennen; tot vandaag, willen we het taboe doorbreken en onszelf en onze seksualiteit bevrijden. We vieren 'Freedom for Love' een zin, een belofte en de visie van ons merk. En daarom hebben we Lieberté gecreëerd, een merk van Pabo - plezier is nooit een zonde, niet in onze tuin van Eden.

  8 nieuwe toys:

  Maak kennis met onze 8 nieuwe toys voor verschillende avonturen. Eve, Beate, Anna, Charlie, Zoe, Maya, Marie en Lea. Elk product heeft een vrouwelijke of unisex naam. We vermenselijken deze producten door ze menselijke eigenschappen en een eigen verhaal te geven. We zijn niet zo verschillend, we willen allemaal onze seksualiteit in vrijheid beleven. Wat dacht je van een staaf massager, Eve, voor meer ontspanning. Of misschien een klassieke Rabbit vibrator, Beate. Charlie, een anale toy, kan gebruikt worden door zowel beginners als experts. Of waarom niet een avond met een speciaal iemand extra pit geven? Dan kan ons vibrerend eitje, Zoe, hier uitkomst bieden. Ontdek ze nu allemaal.   


  Veelgestelde vragen

  Waar staat Lieberté voor?
   

  Lieberté respecteert alle vrouwen en hun wens om zichzelf te zijn. De producten uit de Lieberté collectie nodigen u uit om vrijheid te ervaren en te genieten van het vrouw-zijn, zonder beperkingen of oordelen. Elk product uit de collectie heeft een vrouwelijke naam gekregen, als een symbolische verwijzing naar de kracht en schoonheid van het vrouw zijn. De collectie van Lieberté omvat verschillende producten zoals wand massagers, rabbit- en g-spot vibrators, anaalspeeltjes, vibrerende eitjes en slips, is er voor iedereen een passend speeltje te vinden.
  De stijlvolle producten zijn afgewerkt met zwart siliconen en opvallende rode metallic details. Het gebruik van hoogwaardig siliconen materiaal zorgt voor een zachte en comfortabele aanraking op de huid. Bovendien is het materiaal gemakkelijk schoon te maken en kun je de speeltjes veilig meenemen tijdens het douchen of in bad.

  Waarom de naam Lieberté?
   

  De naam Lieberté weerspiegelt de combinatie van het Duitse woord "liefde" (Liebe) en het Franse woord "vrijheid" (Liberté). Volgens ons symboliseren deze twee woorden precies de basis van ons merk. Wij geloven dat alles om liefde draait en dat iedereen de vrijheid moet hebben om deze op een unieke manier te ervaren.

  Hoe wordt Lieberté geleverd?
   

  Wij garanderen dat jouw bestelling altijd discreet geleverd zal worden, zodat niemand door heeft wat er in het pakket zit. Dit betekent dat er geen opvallende tekst of afbeelding op de verpakking staat die verraadt wat er binnen zit. Zo kun je gerust bestellen zonder je zorgen te maken over de privacy.
  Bovendien zijn we snel en efficiënt als het gaat om levering. Als je voor 23:30 bestelt, ontvang je je pakket nog de volgende dag. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je kunt genieten van je nieuwe Lieberté product!