Pabo.be
  • Voor 23:00 uur besteld, donderdag in huis
  • Discreet verpakt en bezorgd
CONFIDENCE I OWN IT -
Shop nu onze uitgebreide lingerie collectie
CONFIDENCE I OWN IT -
Shop nu onze uitgebreide lingerie collectie
Pabo.be n'est pas encore disponible en français.
Visitez notre boutique en ligne Adam et Eve.fr

Recyclingprogramma

Beate Uhse Group BV houdt rekening met het milieu en geeft de materialen uit seksspeeltjes een nieuw leven. Heb je een elektrisch seksspeeltje - oplaadbaar of met batterijen - die je niet meer gebruikt of die het niet meer doet? En valt je speeltje buiten de garantieperiode? Gooi deze dan niet zomaar weg, maar stuur hem naar ons op!

Voorwaarden

Het maakt hierbij niet uit hoe groot of oud je seksspeeltje is. Ook het merk is niet van belang. Er zijn verder geen restricties aan verbonden. Wel zouden we het op prijs stellen dat jij je oude speeltjes eerst even schoonmaakt voordat je ze retourneert.

Je kunt je elektrische seksspeeltjes retourneren naar ons vaste retouradres ter attentie van Recycling.

Beate Uhse Group BV

ter attentie van Recycling
Phoenixweg 6
9641KS Veendam
Nederland

Helaas moet je de kosten van het van het retourneren zelf betalen. Maar je draagt wel bij aan een beter milieu en het besparen van grondstoffen en energie. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude apparaten naar de gemeentelijke milieustraat brengen.

Let op: Het gaat hier alleen om producten die werken op batterijen of stroom. Voorbeelden van elektrische seksspeeltjes zijn vibrators, seksmachines en automatische masturbators.

Waarom recycling?

In elektronische seksspeeltjes zitten voldoende materialen die uitstekend kunnen worden hergebruikt. Door oude en defecte producten voor recycling aan te bieden, voorkom je dat gevaarlijke stoffen in het milieu terecht komen. Wij zorgen na inname ervoor dat de grondstoffen van deze producten weer kunnen worden hergebruikt. Met jouw hulp kunnen wij als bedrijf bijdragen aan een betere leefomgeving!