Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 8.9
 • PINK FRIDAY 15% EXTRA korting op alles met de code PINK
  PINK FRIDAY 15% EXTRA korting op alles met de code PINK
  Pabo.be

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

   

  Hoe maak je een masturbator schoon?

  Het is van groot belang om je seksspeeltje na elk gebruik grondig te reinigen, ongeacht van welk materiaal het is gemaakt. Hoe precies gaat het schoonmaken van een seksspeeltje in zijn werk?

  De tips die jij nodig hebt om jouw masturbator te onderhouden:

  Het is van groot belang om de juiste reinigingsmethode te kiezen afhankelijk van het type seksspeeltje dat je hebt. Is jouw masturbator een sleeve of een sleeve die omhuld wordt door een behuizing? Volg dan het volgende stappenplan:

  Stap 1

  Als jouw masturbator een sleeve heeft die vastzit in een behuizing, verwijder deze dan voorzichtig uit de behuizing.

  Stap 2

  Reinig de sleeve na elk gebruik met warm water en milde antibacteriële zeep. Een speciaal ontworpen toy cleaner voor seksspeeltjes kan natuurlijk ook gebruikt worden voor extra hygiëne.

  Stap 3

  Begin met het grondig schoonmaken van de buitenkant van de sleeve. Draai de sleeve daarna voorzichtig binnenstebuiten en spoel hem nogmaals grondig schoon. Reinig ook de behuizing van de sleeve grondig.

  Stap 4

  Maak de sleeve grondig droog met een droge doek. Wees hierbij voorzichtig en vermijd ruw afdrogen, om te voorkomen dat er scheurtjes in de sleeve ontstaan. Gebruik geen warmtebronnen, zoals een sleeve-opwarmer, om de sleeve te drogen.

  Stap 5

  Om de zachtheid van het materiaal te behouden is het mogelijk om talkpoeder te gebruiken

  Stap 6

  Na het reinigen van de masturbator, moet deze op een koel en droog plek worden opgeslagen buiten direct zonlicht. Bewaar jouw seksspeeltje veilig en discreet in een van onze speciaal ontworpen toybags. Deze toybags beschermen jouw speeltje tegen vuil en stof, en zorgen ervoor dat niemand weet welke spannende speeltjes jij in huis hebt.

  Stap 7

  Het is belangrijk om de masturbator sleeves regelmatig te inspecteren op tekenen van slijtage. Dit komt omdat de sleeves vaak gemaakt zijn van zacht en flexibel materiaal, waardoor er na verloop van tijd kleine scheurtjes kunnen ontstaan die gemakkelijk vuil achterlaten. Het is aanbevolen om de sleeves om de paar maanden te controleren op beschadigingen, en deze te vervangen indien nodig.

   

  Aanbevolen producten:

  "Het regelmatig reinigen van je masturbator is van groot belang voor zowel je gezondheid als de levensduur van je seksspeeltje. Het helpt om te voorkomen dat er zich bacteriën ophopen die infecties kunnen veroorzaken. Het is daarom aan te raden om je masturbator na gebruik grondig te reinigen met water en milde zeep, of met een speciaal ontworpen toy cleaner. Zorg er ook voor dat de masturbator droog is voordat je hem opbergt."

   

  Opblaaspoppen schoonmaken?

   

  Het is belangrijk om je opblaaspop na gebruik grondig schoon te maken om de levensduur van het speeltje te verlengen. Gebruik hiervoor een speciale toy cleaner. Veel opblaaspoppen hebben een ventiel waarmee je het speeltje makkelijk kunt leeglaten, wat het schoonmaken gemakkelijker maakt. Dit helpt ook om het speeltje stofvrij te houden tijdens opbergen.

  Het is belangrijk om te noteren dat het schoonmaken van een opblaaspop met een uitneembare vagina of andere delen, alleen kan worden gedaan met lauw water en een milde, toy-safe reiniger. Gebruik geen schurende of agressieve reinigingsmiddelen om beschadiging van het materiaal te voorkomen. Laat de pop volledig drogen voordat u deze opbergt of opnieuw gebruikt. Het is aanbevolen om de pop regelmatig te controleren op tekenen van slijtage of beschadiging en deze te vervangen als nodig.

  Eenmalige masturbators

  Het is inderdaad belangrijk om eenmalige masturbators na gebruik weg te gooien, omdat het schuimmateriaal vocht absorbeert en dit kan leiden tot de groei van bacteriën. Als je het product toch vaker wilt gebruiken, is het aan te raden om een condoom te dragen om de hygiëne te verhogen. Het is ook aan te raden om je handen te wassen voordat je het product gebruikt en om het product te reinigen met toy cleaner of milde zeep en water.

  Meer weten over masturbators?

  Als je graag meer wilt lezen over masturbators, dan hebben wij voor een lijst gemaakt van de top 5 beste masturbator merken die je zeker niet mag missen. Ook als je nog niet echt ervaring hebt met masturbators kunnen wij jou helpen met onze lijst die wij hebben samengesteld. Namelijk onze lijst met de beste masturbators voor beginners.