Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Klanten geven ons een 8.9
 • OUTLET
  kortingen tot wel 76% >
  OUTLET
  kortingen tot wel 76% >
  Pabo.be

  Heb je vragen?
  We helpen je graag!

  Fleshlight accessoires en add-ons

  Fleshlight is een veelgebruikt seksspeeltje voor mannen en creëert een realistische seksuele ervaring. Het genot houdt echter niet op bij het enkel en alleen gebruiken van het basismodel. Er zijn tal van accessoires en uitbreidingen beschikbaar die het plezier van de Fleshlight nog verder kunnen vergroten. Hieronder bespreken we de beschikbare keuzemogelijkheden in detail.

   

  Fleshlight Launchpad

  De Fleshlight Launchpad is een innovatieve toevoeging aan het Fleshlight assortiment. Het is specifiek ontworpen om het gebruik van de Fleshlight te verbeteren wanneer het wordt gecombineerd met een iPad. Het platform biedt een stabiele en comfortabele ondersteuning voor de tablet, waardoor je de mogelijkheid hebt om je favoriete seksspeeltje en je iPad tegelijkertijd te gebruiken.

  Een van de belangrijkste voordelen van de Fleshlight Launchpad is de mogelijkheid om te videobellen met je partner terwijl je tegelijkertijd met je Fleshlight speelt. Dit biedt de mogelijkheid om de seksuele ervaring nog intenser te maken en tegelijkertijd verbonden te blijven met je partner. Daarnaast is het mogelijk om erotische films op te zetten terwijl je tegelijkertijd met je Fleshlight speelt. Hierdoor kun je nog meer genieten van de film en de seksuele ervaring tegelijkertijd verbeteren.

  De Fleshlight Launchpad is eenvoudig in gebruik en biedt een ongeëvenaarde ervaring. Als je op zoek bent naar een manier om je Fleshlight-ervaring te verbeteren, dan is de Fleshlight Launchpad een uitstekende keuze!

  Fleshlight Hang- and Stand Dry

  De Fleshlight Hang Dry en Stand Dry zijn twee aparte accessoires die beiden zijn ontworpen om het drogen van de Fleshlight sleeves na gebruik te vergemakkelijken. Met de Hang Dry kun je de Fleshlight sleeve hangend laten drogen, terwijl de Stand Dry het mogelijk maakt om de sleeve staand te drogen.

  Deze accessoires zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een effectieve manier om de Fleshlight sleeves schoon en hygiënisch te houden, waardoor ze klaar zijn voor de volgende keer dat je ze nodig hebt. Hierdoor kun je optimaal genieten van de Fleshlight-ervaring zonder je zorgen te hoeven maken over hygiëne.

  Fleshlight Shower Mount

  De Fleshlight Shower Mount is een accessoire voor de Fleshlight, een populaire seksspeeltje voor mannen. Het is een houder die aan de wand van de douche bevestigd kan worden en waarmee de Fleshlight op een stabiele manier vastgehouden kan worden tijdens het gebruik onder de douche.

  Met de Fleshlight Shower Mount kun je de Fleshlight op een comfortabele en handige manier gebruiken in de douche, waardoor je meer vrijheid en bewegingsruimte hebt.

  Fleshlight Warmer

  De Fleshlight Verwarmer is een must-have voor iedereen die graag het meeste uit zijn Fleshlight-ervaring wil halen. Dankzij deze innovatieve tool kun je genieten van een meer realistische en natuurgetrouwe sensatie tijdens het gebruik van je Fleshlight sleeve. Het werkt heel eenvoudig: door de sleeve om de verwarmer heen te schuiven, wordt het speeltje binnen minder dan 10 minuten verwarmd tot 37°C.

  Met de Fleshlight Verwarmer wordt het genieten van een realistische ervaring eenvoudiger en toegankelijker dan ooit. Het snel en efficiënt opwarmen van de sleeve betekent dat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan het voorbereiden van je speeltje voordat je het gebruikt. Je kunt nu direct aan de slag en optimaal genieten van het realistische gevoel en de natuurgetrouwe sensaties die de Fleshlight te bieden heeft.

  Onderhoudspoeder

  Het Fleshlight Renewing Onderhoudspoeder is een belangrijk en veelzijdig product voor iedereen die de Fleshlight sleeve regelmatig gebruikt. Het is speciaal ontworpen om het SuperSkin-materiaal zacht en soepel te houden, waardoor de sleeve langer meegaat en een realistischere en aangenamere ervaring biedt.

  Na het reinigen en drogen van de sleeve, is het aanbrengen van het poeder een eenvoudig proces dat bijdraagt aan de levensduur van het speeltje.

  Meer weten?

  Naast informatie over alle verkrijgbare add ons voor Fleshlight, hebben we ook een uitgebreid overzicht van alle beschikbare uitvoeringen, zodat je altijd de perfecte match vindt voor jouw wensen en behoeften. Daarnaast geven we je graag advies over hoe je jouw Fleshlight in de beste conditie kunt houden.