BH SOLUTIONS, OPLOSSINGEN VOOR BH-PROBLEMEN


Zit je bh niet goed? Zijn de bh-bandjes zichtbaar? Wil je een strapless bh dragen en komt de achterkant boven je sexy jurkje uit? Dan kan dat heel vervelend zijn. Hier vind je verschillende bh-accessoires als oplossingen voor de meest voorkomende bh-problemen! Wil je weten of je de juiste bh-maat hebt gekocht? Dan verwijzen we je naar de pagina ‘bh-maat berekenen’. Voor alle andere bh-problemen zie hier de mogelijkheden:


BH oplossingen
BH solutions

1. BH VERLENGSTUK

BH verlengstuk

Een bh verlengstuk of bh extender is dé ideale oplossing om de omtrek van een bh te vergroten als deze te strak zit. Ben je bijvoorbeeld zwanger of iets aangekomen, dan hoef je niet direct nieuwe bh’s te kopen, maar kan je een bh-verlengstukje gebruiken om een te kleine bh iets te vergroten. Andere namen voor deze oplossing zijn bh verlenger of bh tussenstukje.


Hoe werkt het?

Een bh tussenstukje is een klein stukje stof met haakjes eraan die je tussen de sluiting van je bh plaatst. Op deze manier vergroot je de omtrek van de bh en dit geeft een goede pasvorm aan een te kleine bh. Met dit verlengstukje kan je een bh tot 3 à 4 cm vergroten. De meeste bh-verlengers zijn verkrijgbaar in de kleuren beige, zwart en wit.

Oplossing voor:

Een bh verlengstuk kan een tijdelijke oplossing zijn voor:
- zwangere vrouwen of vrouwen die iets aangekomen zijn.

Het kan ook een permanente oplossing zijn voor:
- Een bh die je hebt gekocht, maar die qua bh-maat nét iets te klein is
- Als de omtrek van je lichaam net tussen twee bh-maten invalt.

Bekijk alle bh extenders